Podobne tematy :
- wyopadek na motorze bez prawa jazdy - Witam mam pytanie gdyz mialem wypadek na motorze i nie posiadam przawa jazdy na motor tylko kat.B. sprawca wypadku byl prowadzacy samochod,...
- dziwny wypadek w centrum handlowym poszukuję porady - witam! uległam wypadkowi w ch, tzn. zjeżdżając schodami ruchomymi wjechał za mną pracownik z ogromną ilością dużych wózków...
- Dziwny problem-chęć zabijania. - Zanim opiszę swój problem prosiłabym o wyrozumiałość. Jest on dość dziwny i ciężko rozmawiać mi na temat z osobami obcymi (nie...
- Kolizja drogowa wyplata odszkodowania Poszkodowany Bez Prawa jazdy. - Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Zdazyla mi sie dzis nieciekawa historia, bedac na parkingu sklepu po zrobionych zakupach wsiadlem...
- Wypadek motocyklowy w szkole jazdy - Witam, dwa miesiące temu miałem wypadek motocyklowy na lekcji doszkalającej. Sytuacja nie jest tak prosta. Kurs skończyłem w innej...
- Potrącenie a prawo jazdy - Witam Mam pytanie czy w razie potrącenia pieszego lusterkiem który doznał obrażeń z winy kierowcy policja zabiera prawo jazdy ? Pytam...
Nowe tematy :
- Potrącenie pieszego nie na pasach - Izabella86
- Centrum DRB, czy ktoś zna i poleca? - trederka
- Zerwanie więzadła krzyżowego-odwołanie - AmadL
- Odszkodowanie po wypadku - lucjusz455