ZASTANóWCIE SIę NAD WYBOREM TOWARZYSTWA UBEZPIECZENIOWEGO

#1 2007-12-29 22:05:54
ks 302

Użytkownik

2007-12-29

W DNIU  28 12 OK GODZ 16 30 MIAłEM KOLIZJę NA WSKUTEK KTóREJ  USZKODZIłEM LUSTERKO A SPRAWCA UCIEKł W /W LUSTERKO BYłO JEDYNą SZKODą  UDAłEM SIę TAM GDZIE WYKUPIłEM POLISE AC  PODANO MI NR POD KTóRY DZWONIę OD DNIA 28.12 I 29. 12
BEZ żADNYCH EFEKTóW POPROSTU W LIKWIDACJI SZKóD NIKT NIE PRACUJE
ZASTANóWCIE SIE GDZIE NAJLEPIEJ WYKUPIć AC NAPEWNO NIE W TUW POCZTOWEBO JAK MASZ SZKODę TO TELEFON MILCZY OCZYWIśCIE LUSTERKO ZROBIłEM NA WłASNY KOSZT I TAK MI WYSZłO WYKUPIENIE AC A SAMOCHóD JEST MI POTRZEBNY
DOBRZE żE TO TYLKO LUSTERKO  NAPEWNO WIEM JEDNO UBEZPIECZYłEM TU SAMOCHóD PIERWSZY I OSTATNI RAZ
OSZUśCI I TYLE POZDRAWIAM I OSTRZEGAM

Sprawdź czy przysługuje Ci prawo do odszkodowania! Bezpłatna wycena szkody - wyślij zgłoszenie >>>
#2 2008-01-03 20:34:09
damian202

Użytkownik

2008-01-03

Re: ZASTANóWCIE SIę NAD WYBOREM TOWARZYSTWA UBEZPIECZENIOWEGO

morał taki: nie ubezpieczać w:
(na podstawie postów z tego forum):
AXA
LINK4
PZU
PZU
PZU
WARTA
TUW POCZTOWE (?)
MTU
HDI
ALLIANZ
UNIQUA
...
coś pominąłem?

cóż dużo tego....nic nie sugeruje,ale jak nie ma gdzie ubezpieczać to może sami się ubezpieczajmy?każdy chroni tyłek drugiego i będzie dobrze, nie?wink
trochę bez sensu... niestety takie firmy istnieć muszą, bo jakoś powrót do PZU Centralnie Planowanego S.A. (100% Skarbu Państwa), nie widzę tego...

Szukasz ubezpieczenia w dobrej cenie? Sprawdź nas: OC + AC od 540 zł rocznie. Kliknij, aby obliczyć składkę!
#3 2009-05-12 15:06:57
Andrzej0987

Użytkownik

2009-05-12

Link 4 w poczatkowym okresie funkcjonowania, kiedy mieli mało kijentów byli uprzejmi i mili.
Aktualnie jest wręcz odwrotnie. Chcąć cos zalatweic to trzeba wydzwaniac do nich kilkakrotenie, a podczas rozmów telefonicznych "złośliwie" wydlużają czas rozmowy.
Mimo zaistnienia nieprawidłowości z ich strony, nie wyjaśniają najpierw tego z ubezpieczającym, tylko kierują sprawy do firm widykacyjnych lub kancelarii prawniczych celem podjęcia czynności wobec "ducha winnych ludzi".
Po udowodnieniu, ze to Link ma bałagan w dokumentacji, nie potrafią się przyznać do tego, nie wspominając o zwykłym słowie "przepraszam"
Reklamują sie na kopertach "Poleć nas znajomym" - powinno być "NIE POLECAJ NAS ZNAJOMYM".

#4 2009-06-11 08:59:00
mietek anonim

Użytkownik

2009-06-11

PTU jedno wielkie oszustwo.