Problem małżeński

#1 2009-12-04 22:24:08
gosia.wrobel

Użytkownik

2009-12-04

Witajcie, mam ogromny problem małżeński. W związku jestem od 8 lat. Mamy syna. Z boku wyglądamy na świetna parę, ale cos nie gra. Mój mąz nie ma do mnie kszty szacunku, wiernie zapatrzony w swoją mamusie. Skacze koło niej, jak zagra. Ciągle mam doły, nie wierze w siebie, przez to, ze gdzie nie idziemy na imprezę, jedziemy na wakacje nigdy nie koncentruje sie na rodzinie tylko szuka, cholera wie czego. Kazda baba musi być przez niego zmierzona wzrokiem. Zadaje sobie wiecznie pytanie, czego mi brakuje, dlaczego nie moze byc po prostu ze mna, dac mi poczuc, ze jestem kims waznym.
Mysle o rozsatniu, bo dłuzej tak nie pociągne. Nie nienawidzę z nim wychodzic, nie wyręcza mnie z niczego. Dźwiganie itp. przypisane jest dla mnie....
pomóżcie, poradźcie.....

Sprawdź czy przysługuje Ci prawo do odszkodowania! Bezpłatna wycena szkody - wyślij zgłoszenie >>>
#2 2009-12-06 19:29:43
ARWENA

Przyjaciel Forum

2008-04-25

Re: Problem małżeński

Rozmawiałaś o tym z mężem? On wie co czujesz, co myślisz? Jeśli nie, to porozmawiaj. Szczerze. Jeśli tak - polecam ponowną rozmowę. Szczerą, z uwzględnieniem tego o czym piszesz na końcu...
Zacznij od rozmowy. I zastanów się czego chcesz, czego potrzebujesz dla własnego i syna dobra. Czy da się i jeśli tak, to jak to osiągnąć?

Szukasz ubezpieczenia w dobrej cenie? Sprawdź nas: OC + AC od 540 zł rocznie. Kliknij, aby obliczyć składkę!