Podobne tematy :
- Brak przeglądu podczas wypadku - Witam W piątek miałem wypadek,generalnie zderzenie 4 aut,moje było ostanie,dostaliśmy w tył. Podczas wypadku nie mieliśmy ważnego...
- stłuczka na parkingu podczas cofania - Blondynka prosi o pomoc. Parking osiedlowy z dwóch stron auta parkują prostopadle. Ja z jednej strony, odpaliłam, sprawdziłam czy...
- Podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane - Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie...
- Wypadek w szpitalu - Witam. Wczoraj moja mama wchodząc przez drugie drzwi do Szpitala przepadła przez wycieraczkę. Nieszczęśliwie uderzyła głową o drzwi...
- Złamałem nogę podczas meczu. - Witam! Mam 17 lat w listopadzie 2014 roku podczas meczu w amatorskiej lidze, zostałem sfaulowany, na skutek czego doszło do złamania...
- odpowiedzialność za wykonanie usługi podczas szkolenia makijażu perman - a ja mam pytanie w drugą stronę chodzi o umowę o dzieło-byłam Wykonawcą/akurat makijaż permanentny/ dlatego wpisuję się w ten...
Nowe tematy :
- wypadek przy pracy w niemczech praca na 450 euro - Kaja0805
- Wypadek w pracy leasing pracowniczy. Niemcy - Bartek_
- Wypadek w pracy i zwolnienie - datbaswawa
- Paznokieć - Krzysztof 25