Podobne tematy :
- Skręcony staw skokowy - trwały uszczerbek - Dzień dobry, moja sprawa wygląda następująco. Podczas pobytu na przyjęciu źle stanąłem i doznałem urazu skręcenia prawego stawu...
- Staw kolanowy - Witam w ndz podczas gry w piłkę doznałem urazu kolana. W pon zgłosiłem się na pogotowie gdzie rozpoznanie wyszło S80 stłuczenie...
- Wypadek - złamany staw skokowy - Witam, 29 stycznia złamałam staw skokowy. Diagnoza: złamanie dwu kostkowe prawego podudzia. 30 stycznia była operacja, zespolili mi...
- Skręcony i naderwany prawy nadgarstek- odszkodowanie PZU. - Na wstępie chciałbym wszystkich powitać,a także zapytać czy jest sens składania wniosku o odszkodowanie. Wypadek miał miejsce w...
- wypadek,skrecony staw skokowy - Witam.mam pytanie:wychodząc ze sklepu skrecilam staw skokowy,noga w gipisie 3tyg,duży krwiak,zatrzyki w brzuch prawa noga.lewa noga zbity...
- skręcony staw skokowy - Witam, w piątek zdarzył mi się wypadek czego skutkiem jest jak w temacie: skręcony staw skokowy, Na pasku z pracy widnieje mi :...
Nowe tematy :
- wypadek przy pracy w niemczech praca na 450 euro - Kaja0805
- Wypadek w pracy leasing pracowniczy. Niemcy - Bartek_
- Wypadek w pracy i zwolnienie - datbaswawa
- Paznokieć - Krzysztof 25