Podobne tematy :
- TUW - poszkodowany rowerzysta z OC auta sprawcy - Sprawca najechał z podporządkowanej na mnie jadącego rowerem. Mam jego oświadczenie, zdjęcia uszkodzonego roweru i auta. Ponieważ...
- Szkoda całkowita - historia pojazdu VIN - Witam, wg ekspertyzy będzie coś takiego jak "szkoda całkowita". Decyzja pisemna jeszcze nie nadeszła. Samochód jest sprawny - wg...
- odszkodowanie z oc sprawcy - Witam, miałem kolizję - moje auto stało zaparkowane i uderzył w niego inny samochód w wyniku czego uszkodzeniu uległa felga, zderzak...
- wypadek smiertelny sprawcy - witam sytuacja jest bardzo skomplikowana poniewaz wypadek był 1.02.2015 w meza wjechała kobieta samochodem osobowym i zgineła na...
- Umorzenie sprawy wobec sprawcy wypadku a odszkodowanie - Witam. W kwietniu mieliśmy wypadek na łuku drogi kobietę wyniosło na przeciwlegly pas w skutek czego doszlo do zderzenia czolowego. W...
- Stłuczka. likwidacja z OC sprawcy, samochód zastępczy a praca. - Witam. 18.07.2017 miałem na rondzie stłuczkę nie z mojej winy. Obywatel Włoch nie ustąpił pierwszeństwa przyjazdu, wjechał dość...
Nowe tematy :
- wypadek pod wpływem alkoholu w pracy - mhos245
- Proszę o radę - wypadek nie z mojej winy. - mia88
- Wypadek spowodowany przez rowerzyste kwestia ... - 88phs88
- wypadek w holandi-pracodawca niemiecki - adam777